extra info opvang

veelgestelde vragen

Om u te helpen hebben we een uitgebreid overzicht met veelgestelde vragen (FAQ) over de peuter- of kinderopvang samengesteld. De veelgestelde vragen zijn overzichtelijk geordend en geven antwoord op hoe u een afspraak kunt maken voor een rondleiding, hoe u uw kind kunt inschrijven voor onze opvang, hoe de opvang tijdens de vakantie geregeld is en hoe het zit met facturatie bijvoorbeeld.

schoolvakanties en opening opvang 2024/2025

In dit overzicht vindt u de schoolvakanties en openingsdagen van de peuteropvang, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang voor het schooljaar 2024 – 2025.

tarieven opvang

Wilt u weten wat onze opvang kost? De uurtarieven van zowel kinderopvang als peuteropvang vindt u hieronder.

bereken uw kosten

Om de kosten voor kinderopvang voor uw persoonlijke situatie te berekenen, kunt u gebruikmaken van een handige rekentool. Deze tool biedt inzicht in de totale kosten, inclusief eventuele overheidsbijdrage en uw eigen bijdrage. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Huishoudelijk reglement kinderopvang

Op elk van onze opvanglocaties is een huishoudelijk reglement van toepassing. Het reglement bevat regels en afspraken voor de opvang van kinderen. Het is belangrijk het huishoudelijk reglement goed te lezen, zodat u weet wat u kunt verwachten van de opvanglocatie en wat de verwachtingen zijn van u als ouder.

algemene voorwaarden kinderopvang

Onze opvanglocaties werken met algemene voorwaarden. Deze voorwaarden bevatten de rechten en plichten van ouders en opvang.

Scroll naar boven