Vacature h3o-basisraad

word lid van de basisraad van stichting h3o!

De basisraad van Stichting H3O zoekt enthousiaste ouders en medewerkers vanuit de opvang en het primair onderwijs om de basisraad te versterken.

Als H3O-basisraad behartigen we de belangen van ouders, medewerkers en kinderen. We praten met het College van Bestuur over het beleid van Stichting H3O dat voor alle scholen en opvanglocaties geldt en hebben instemmingsrecht over belangrijke zaken. Zo zorgen we samen voor goed onderwijs en opvang.

WAAROM MEEDOEN?

 • Je draagt bij aan de kansrijke ontwikkeling van kinderen: De basisraad praat mee over belangrijke bovenschoolse zaken zoals het koersplan, bestuursjaarplan, identiteit, tarieven, pedagogisch beleidsplan van de opvang en het stichtingbrede kwaliteitsbeleidsplan.
 • Je kunt je mening geven: Als lid van de basisraad kun je jouw ideeën en zorgen kenbaar maken en meedenken over oplossingen.
 • Je ontmoet andere ouders, medewerkers, College van Bestuur en raad van toezicht: De basisraad is een platform waar je met elkaar in gesprek gaat en samenwerkt aan betere opvang en onderwijs voor alle kinderen.
 • Het is interessant en leerzaam: Deelname aan de basisraad is een boeiende en leerzame ervaring. Je neemt een kijkje in de keuken van onze stichting en krijgt inzicht in de verschillende belangen die er spelen.

Wat doe je als lid van de H3O-basisraad?

 • Je vergadert zeven keer per jaar met de andere leden van de basisraad, waarvan twee keer met het College van Bestuur en twee keer met de raad van toezicht
 • Je wordt geïnformeerd over alle belangrijke beleidsvoornemens van het bestuur.
 • Je geeft advies over deze beleidsvoornemens.
 • In sommige gevallen heb je ook het recht om instemming te geven over bepaalde beleidsvoornemens.

Wie kan zich kandidaat stellen?

Alle ouders met kinderen op onze opvang- of primair onderwijslocaties en alle medewerkers van onze opvang- of primair onderwijslocaties kunnen zich kandidaat stellen voor de H3O-basisraad.

We zoeken:

 • Drie ouders vanuit de opvang
 • Één ouder vanuit het primair onderwijs
 • Één medewerker vanuit het primair onderwijs

heb je interesse?

Je kunt je belangstelling voor de H3O-basisraad aan ons doorgeven door een e-mail met je naam en contactgegevens te sturen naar Kees Stam, voorzitter van de H3O-basisraad, via basisraad@h3o.nl of gebruik het contactformulier op de website. Mail ook gerust als je eerst meer informatie wilt.

De H3O-basisraad
Kees Stam (ouder IKC Eden)
Patrick den Boer (IKC De Sterrekijker)
Esra Bozkurt (IKC Prinses Julianaschool)
Robert van der Burg (ouder IKC Dr. H. Bavinckschool)
Bennine Planje (SBO De Toekomst)
Sharretti Rosa (IKC Prinses Julianaschool)
Laura Vogel-Zwaan (IKC Dr. H. Bavinckschool)

SAMEN LATEN WE KINDEREN KANSRIJK ONTWIKKELEN

Scroll naar boven